Basiscursus Klassiek Ballet voor volwassenen

nov 9, 2022Actueel

Balletstudio Uniek in Zwaag start dinsdag 15 november met een basiscursus klassiek ballet voor volwassenen.

Vaak wordt gedacht dat je alleen klassiek ballet kunt beoefenen als je daar heel jong mee begint en dat je daar lenig voor moet zijn. Allemaal onzin, want je bent nooit oud genoeg om aan ballet te beginnen. Inmiddels is ook bewezen dat ballet op latere leeftijd ook voordelen kan opleveren.

Je werkt niet alleen aan de flexibiliteit van je lichaam en bouwt spierkracht op, maar je leert ook een goede houding te hebben en het schijnt zelfs het geheugen te verbeteren. Kortom, ballet is goed voor het lichaam en het hoofd. Daarnaast zorgt dansen voor plezier en plezier staat voorop in de lessen van Balletschool Uniek.

Ben jij net te laat met instromen? Stuur een mail naar info@balletstudio-uniek.nl dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Voorstelling 2023

Voorstelling 2023

Op 18 juni 2023 dansen de dansers van Uniek in het parkshouwburg in Hoorn.Aanvang voorstelling: 15.45 uur Kaartverkoop...

Lees meer

0 reacties

Presets Color

Primary
Secondary